Çekmeköy'de kış spor okulları başlıyor

Çekmeköy Belediyesi Kış Spor Okulları’na kayıtlar alınmaya başlandı.

Çekmeköy Belediyesi'nin çocukların zamanlarını verimli kullanabilmeleri için düzenlediği kış spor okullarına kayıtlar başladı. 7-16 yaş arası çocuklara; Basketbol, Voleybol, Futbol, Jimnastik ve Tenis gibi spor dallarında eğitimlerin verileceği Kış spor okullarına 21-27 Ocak tarihleri arasında kayıt yaptırabilecek. Şubat ayında başlayacak kurslar Nisan ayı sonuna kadar devam edecek. Eğitimler belirlenen spor salonlarında hafta sonlarında verilecek.

Eğitim alanları-,spor salonları ve başvuru noktaları aşağıdaki gibidir. Kayıt yaptırackaların nüfus cüzdan fotokopisi ve fotoğraflarının yanlarında bulunması gerekmektedir.

Başvuru Noktaları:

Belediye Binası Seri Nokta

Mehmet Akif Kültür Merkezi

Adnan Menderes Gençlik ve Kültür Merkezi

Madenler Seri Nokta

Alemdağ Seri Nokta

Mobil Seri Nokta Aracı

Eğitim Alanları - Spor Salonları

Özge Can Aslan Parkı Spor Salonu

Ali Kuşçu İlköğretim Okulu Spor Salonu

Çatalmeşe İlköğretim Okulu Spor Salonu

Necati Alkan Spor ve Kültür Merkezi Halı Saha

Çekmeköy Belediye Binası Yanı Halısaha

Ömerli Futbol Tesisleri Açık Saha

#

22 Oca 2020 - 16:55 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Turkuaz Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Turkuaz Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Turkuaz Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Turkuaz Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.