Çekmeköy'de gençler için dev proje

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, üçüncü dönem için söz verdiği projelerin ilçeye kazandırılması için çalışmaları başlattı.

Çekmeköy'de gençler için dev proje
Haber albümü için resme tıklayın

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile yapılan görüşmeler neticesinde gençler ve sporseverler için büyük müjdeler peş peşe geldi. Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz,  Kasım 2019’da Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu Çekmeköy’de misafir ederek planladıkları projeleri anlatmıştı. 2020’nin ilk günlerinde Ankara’ya giden Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Bakanlıkla yapılan anlaşma neticesinde Çekmeköy’e kazandırılacak büyük projelerin müjdesini verdi.

Başkan Poyraz’ın Üçüncü Dönemi Yatırım Çağı Olacak
Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, üçüncü dönem için söz verdiği spor ve gençlik projeleri için protokol imzaladı. Protokol kapsamında; Ömerli Mahallesi’ne stat ve profesyonel futbol kulüplerinin kamp yapabileceği konaklama merkezi, Alemdağ Mahallesi’ne Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Çekmeköy, Taşdelen, Alemdağ, Ömerli bölgelerindeki tüm mahallelerin faydalanabileceği 4 kitap kafe ve 10 basketbol sahası yapımına başlanacak. Kafe ve basketbol sahalarının tam konumları ve proje detayları ilerleyen günlerde paylaşılacak.

Başkan Poyraz, “Elhamdülillah daha önce olduğu gibi bu dönemde de verdiğimiz sözleri tutuyoruz, bu aşamada bize büyük destek veren Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na ve Spor Toto Başkanı Bünyamin Bozgeyik’e ilçe halkımız adına çok teşekkür ediyoruz. Projelerimizin başlaması için çalışmaları hızla sürdüreceğiz. Ömerli Mahallesi’ndeki mevcut tesislerin yerine Spor Kampı ve Alemdağ Mahallesi’ndeki halı sahanın bulunduğu yere Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nun projelerini daha önce paylaşmıştık. Gençlerin buluşma noktası olacak, kitap ve internet seçenekleriyle ders çalışabilecekleri yeni nesil kütüphaneler dediğimiz kitap kafelerden 4 tane yapacağız. Bunların konumlandırmasını merkezi bölgelerimizde, tüm mahallelerin faydalanabileceği şekilde yapacağız. Yıllardır gençlerimizi spora yönlendirerek, kötü alışkanlıklardan uzak durmaları için çabalıyoruz. Bu çabalarımızın sonucu olarak mahallelerimize 10 adet basketbol sahası kazandıracağız. Bu sahalarımızın bulunacağı projeleri detaylandırarak söz verdiğimiz mahalle gençlik kulüplerinin de temellerini atmayı hedefliyoruz,” dedi.

#

08 Oca 2020 - 16:32 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Turkuaz Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Turkuaz Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Turkuaz Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Turkuaz Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.