Uluslararası Eğitimciler, Tuzla Belediyesi Gençlik Kampı Etkinliklerine Katıldı

16 ülkeden 70 eğitimci, uluslararası eğitimcilerle tecrübe paylaşımı projesinin finalinde Tuzla Belediyesi Gençlik Kampı etkinliklerine katıldı.

16 ülkeden 70 eğitimci, uluslararası eğitimcilerle tecrübe paylaşımı projesinin finalinde Tuzla Belediyesi Gençlik Kampı etkinliklerine katıldı.
Başbakanlık Yurt Dışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı’nın Mevlana Kültürel Etkileşim Programı kapsamında desteklediği uluslararası eğitimcilerle tecrübe paylaşımı İstanbul’da düzenlendi. İstanbul Gönüllü Eğitimciler Derneği’nin (İGEDER) ev sahipliğinde düzenlenen 12 günlük eğitime 16 ülkeden 70 eğitimci katıldı. 12 gün süren programın finali, Tuzla Belediyesi Gençlik Kampı’nda düzenlendi.
Eğitimciler, Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcısı Dr. Turgut Özcan tarafından misafir edildi. Tuzla Belediyesi Gençlik Kampı’nın hizmetleri hakkında bilgi veren Özcan, “Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, ilçemizi bir eğitim kenti haline getirmiştir. Tuzla Belediyesi olarak eğitime önem veriyoruz, her yaştan vatandaşımızın eğitimi için imkanlarımızı sunuyoruz. Bu kamp da eğitim hizmetlerimizin bir parçasıdır” dedi.
Eğitimciler, Tuzla Belediyesi Gençlik Kampı’ndaki sportif etkinliklere ve kamp günlüğünde yer alan faaliyetlere katıldı.

#

15 Ağu 2016 - 16:30 - Dünya


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Turkuaz Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Turkuaz Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Turkuaz Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Turkuaz Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.